Web Development

Uw website, onze passie

Wij zetten uw bedrijf in de spotlight

Huskii bouwt mooie, gebruiksvriendelijke websites. Specifiek ontworpen om de doelen van onze klanten te helpen bereiken. Al onze websites worden op maat gebouwd met het WordPress CMS. Dit maakt het uiterst eenvoudig om zelf aanpassingen te doen aan de website.

Wist je dat maar liefst 80 procent van de surfers met een mobiel apparaat actief is op het internet? Je website hoort dus te werken op elk type apparaat: van desktop tot smartphones en tablets. Zo niet, loop je klanten mis. Correctie: héél veel klanten mis. Een website laten maken? Dat doet Huskii voor alle apparaten.

Onze troeven

gebruiksvriendelijk

Huskii bouwt mooie websites die passen bij de uitstraling van je bedrijf, maar vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Potentiële klanten willen zo snel mogelijk hun benodigde informatie bemachtigen. Wij zorgen ervoor dat dit gebeurd.

Responsive

Onze websites worden standaard responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende schermgroottes. Zo ben je helemaal klaar voor een toekomst waarin mobility centraal staat.

Zelf aanpasbaar

Al onze website die wij ontwikkelen wordt gebouwd in WordPress CMS, hierdoor kan u zelf makkelijk aanpassingen doorvoeren. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en blinkt uit in zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Heeft u een nieuw project of een goed idee? Kom gerust langs en samen zoeken we de beste oplossing voor jouw bedrijf!

Contacteer ons

We zijn nu niet in de buurt. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ je zoekterm en druk op enter om te zoeken