Huskii Cadeau

Hoe gaan
wij te werk?

Aangeleverde foto:

Wij maken steeds een ontwerp

en mailen dit naar u :

Eindresultaat na goedkeuring van ontwerp:

Omdat wij wensen dat u 100% tevreden bent van uw bestelling, maken wij er de gewoonte van om een ontwerp te maken voor wij overgaan tot productie.
Wij gaan met uw tekst (en foto) aan de slag en zetten het om naar een ontwerp in zwart-wit.

In glas wordt het zwarte gedeelte in het ontwerp wit-mat in het glas gekerfd. Bij hout wordt het zwarte gedeelte in het hout gekerfd/gebrand. Het zit er dus in en niet op, waardoor het nooit kan vervagen. Al onze glazen kunnen dus perfect in de vaatwasser zonder kwaliteitsverlies.

Indien u zelf een lettertype wenst te kiezen, kan u dit zoeken op fonts.google.com. Deze link mailen we ook naar u, samen met het ontwerp. Bij dit eerste ontwerp is alles nog mogelijk, dus voel u niet gegeneerd om uw mening te geven.

Wij horen graag waar wij uw bestelling nog kunnen perfectioneren. Indien u aanpassingen wenst sturen wij nogmaals het ontwerp door tot u 100% tevreden bent. Pas als het ontwerp goedgekeurd is, gaan wij aan de slag.

Dit alles neemt (afhankelijk van hoe snel u reageert en hoe vaak u aanpassingen vraagt) normaal maximum een week in beslag, maar meestal kan het sneller. Indien u het voor een bepaalde datum moet hebben, kunnen wij, in overleg, meestal er wel voor zorgen dat uw bestelling tijdig klaar geraakt. Laat ons zeker je deadline weten als die er is en wij houden hier zoveel als mogelijk rekening mee.

UW CADEAU NIET GEVONDEN?

Uw ideaal cadeau niet gevonden? Of heb je zelf iets bij je thuis dat je gegraveerd wilt hebben? Contacteer ons en wij bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

TELEFOON

+32 (0)499/27 29 60
Ook bereikbaar via WhatsApp.

EMAIL
@HuskiiCadeau

Volg ons op Instagram